Afhaal eindejaar 2019  traiteur  De Vrije Valk .

 
…………………………………………………………(naam)
 
…………………………………………………………………………………… (adres)
 
………………………     (telefoon/ Gsm)  Email :  ..............................................................
 
O Ik kom mijn bestelling afhalen op  24 / 12 / 2019 om    … U  (tussen 15 en 18 u)
O Ik kom mijn bestelling afhalen op  25 / 12 / 2019 om    … U  (tussen 8 en 10.30u)
O Ik kom mijn bestelling afhalen op  26 / 12 / 2019 om    … U  (tussen 11 en 14 u)
O Ik kom mijn bestelling afhalen op  31 / 12 / 2019 om    … U  (tussen 14.00  en 17.00 u )
 
Feestelijke  fondue schotel  ( min 2p)
Runder -, kalkoen- en kalfsfilet, gehaktballetjes, worstjes en  slavinkjes (min. 380g vlees pp.) incl. sauzen, brood , uitgebreid groentebuffet met oa: pasta, aardappelsalade, gemengde salade, komkommer, tomaat, wortel, koolsalade,…
           
 Feestelijke fondue  _________ x € 16.50 /p.p  = ____________________
 
Feestelijke  Steengrill / Raclette / gourmet / tepanyaki ( min. 4p )
Gemarineerde scampi  en zalmfilet
Gemarineerde lamskotelet, kalfsfilet, kalkoenfilet en Argentijnse entrecôte
Raclettekaas.  Incl. warme en koude sauzen,  brood , saladebar, en  aardappeltjes om te bakken       
           
Feestelijke grillschotel  ____________  x € 18.50 /p.p = __________________
 
Feestelijk  koud buffet  ( min. 4p )
Gevarieerde visschotel met gerookte forel en gerookte zalm, gepocheerde  Schotse zalm, tomaat gevuld met grijze garnalen, perzik tonijn,  feestelijk afgewerkt met  rivierkreeftjes  in combinatie  met een gevarieerde vleesschotel met de fijnste vleeswaren oa. Fijne Spaanse ham, coppa van everzwijn,  paté van fazant, gerookte eend, gehaktballetjes , mini kippenborrelhapjes.
Incl. sauzen, brood , uitgebreid groentebuffet met oa: pasta, aardappelsalade, gemengde salade, komkommer, tomaat, wortel, koolsalade,…    
                                                                                     
            Feestelijk koud buffet ________x € 24.00 / p.p  = _______________________


Huisgemaakte aperitief :  alcoholvrij
 
  • Mojito  : ________ x € 12.00/ fles ( 70 cl) = ________   
 
nog lekkerder met een beetje bruine Rum
 
  • Strawberry Caipiroska : ________ x € 12.00/fles ( 70 cl)
 
 nog lekkerder met een beetje wodka

 
Kerstmenu :  (enkel op 24, 25  en 26/12)  
 
Aperitiefhapje : Aardappel met geitenkaas en  pancetta
 
Warm voorgerecht : Koolvishaasje, kokosmelk en citroengras ( asperges, beukenzwam, rode ui , ..)
 
Hoofdgerecht: Gevulde kerstkalkoen  met wintergarnituur en kroketten
 
Dessert: creatie van peer, chocolade en amandel
 
Kerstmenu  ________x € 31.00 / p.p  = _______________________
 
 
Nieuwjaarsmenu :  ( enkel op 31/12)
 
Aperitiefhapje : Aardappel met geitenkaas en  pancetta
 
Koud  voorgerecht: Zalm – komkommer – cocquille 
 
Hoofdgerecht: Trio van kalfs – kalfsjus – champignons – zoete aardappel – ajuin - kroketten
 
Dessert: Tijd voor chocolade
 
Nieuwjaarsmenu  ________x € 31.00 / p.p  = _______________________
 
We houden rekening en passen het menu aan voor tijdig doorgegeven allergieën.
 
 
Gelieve contant te betalen bij afhaling.
 
Restaurant - Foodcafé - traiteur – feestzalen  De Vrije Valk
 
St. Lambertusstraat 10,  Alt- Hoeselt        0479/615184     012/393396
 
info@devrijevalk.be            http://www.devrijevalk.be
 
 
 




Terug naar overzicht