Over ons

“Uw feest, onze passie”

De Vrije Valk is het levenswerk van de gediplomeerde chef-koks Ilse Vrijens en Dirk Valkeners. Na jarenlang als traiteur feesten te hebben verzorgd op locatie, realiseerden ze in 2007 hun grote droom. Ze kochten een historische vierkantshoeve uit 1812 in het gezellige dorpscentrum van het kleine Alt-Hoeselt. Met de recente, grondige verbouwing in 2013 vormden ze dit domein in het Limburgse Haspengouw helemaal om tot de perfecte feestlocatie.

Liefde voor de horeca

Ilse en Dirk delen in De Vrije Valk hun liefde voor de horeca. Elke week ontvangen ze honderden gasten voor een geslaagd trouwfeest, een familiefeest of bedrijfsfeest.  De glimlach op het gezicht van tevreden gasten, is hun dagelijkse drijfveer.

De keuken als kloppend hart

De keuken vormt het kloppend hart van De Vrije Valk. Terwijl chef-kok Ilse de plak zwaait in de keuken, is Dirk de baas in de keuken van het naastgelegen loungerestaurant Loreline, verwijzend naar hun twee kinderen Lorenz en Eveline. Ilse en Dirk werken uitsluitend met verse gerechten, bij voorkeur seizoensgebonden.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Inschrijven